با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
سلام.به انجمن عمرانی ها خوش آمدین.
حضرت علی(ع) : « زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُهُ »
زکات علم به نشر آن است...
خداوند عز و جل :(آل عمران: 26 )
«تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ »
خدا هر کس را بخواهد عزت می دهد و هرکه را بخواهد ذلت...
استفاده کننده عزیز : ذکر صلوات فرموش نشود...
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
ملاتهاي ماسه آهک، گل آهک، گچ آهک، و باتارد. پايدار کردن خاک در راهسازي، خشتهاي پايدار شده با آهک، شفتة آهکي، پي سازي در خاکهاي معمولي، بتن آهکي سنگين و متخلخل
خمير يا گرد آهک شکفته اي که به صورت دوغاب در آمده باشد ( آهک سفيد)
ملات و اندود ساختمانهاي دريايي، پي سازي در خاکهاي سولفات دار با سولفات زياد
آهکهاي آبي
پي سازي در خاکهاي سولفات دار با سولفات کم
آهکهاي نيمه آبي ( خاکستري )
پايدار کردن خاک در راهسازي، آجر ماسه آهکي، بتن آهکي سنگين و متخلخل، سيمان آهک پوزولان و آهک سرباره
نحوه آزمايش:به مدت 24 مقداري مصالح را در آب غوطه ور مي كنيم. پس از پايان مدت زمان 24 ساعت مصالح را از آب خارج مي كنيم وسطح خارجي دانه ها را تك تك به وسيله حوله يا كاغذ خشك كن آنقدر خشك مي كنيمكه سطح سنگدانه ها براق شوند. پس از خشك كردن آنها را وزن مي كنيم و مصالح وزن شده را داخل پيكنومتر مي ريزيم. سپس پيكنومتر را تا ارتفاع 1000 c.c. آب پر مي كنيم و لوله را چند بار سر و ته مي كنيم تا حبابهاي هواي محبوس در زير ذرات در اثر جابجايي خارج شده و به سطح آب بيايند سپس با افزودن مقداري آب حجم مجموعه را به 1000 c.c. مي رسانيم.و لوله را وزن مي كنيم. سپس لوله را خالي كرده و به اندازه 1000 c.c. آب به آن اضافه مي كنيم حجم كل مجموعه را حساب مي كنيم.حال وزن مخصوص مصالح مورد آزمايش را از رابطه زير محاسبه مي كنيم:
نحوهآزمايش:روش دونگان اساس كار برپايه قانون ارشميدسپايه گذاري شدخ است. ميدانيم كه قانون ارشميدس به اين شكل است كه به قسمت غوطه ور هر جسم درون سيال نيرويي برابر با وزن سيال جابجا شده هم حجم آندر جهت كاهش وزن جسم وارد مي شود. در اين آزمايش سيال مورد استفاده ما آب است كه چگالي آن برابر با واحد در نظر گرفته مي شود و نتيجتاً جرم و حجم آن از نظر عددي يكسان مي باشد. با در نظر گرفتن نكات فوق كه اساس آزمايش روش دونگان در تعيين حجم ظاهري مصالح مي باشند آزمايش راانجام مي دهيم :
هدف: تعيين مقدار آبي که مصالح سنگي به واسطه ي خلل و فرج قابل نفوذش مي توانند جذب کنند بدون آنکه سطحشان خيس باشد.با انجام اين آزمايش مي توان حجم منافذ نفوذ پذير مصالح را تعيين نمود زيرا چگالي آب مساوي 1 بوده و حجم اين منافذبرحسب سانتي متر مکعب برابر خواهد بود با وزن آب جذب شده بر حسب گرم...
سيمان يكي از اصلي ترين تركيبات تشكيل دهنده بتن است ، به همين جهت ميزان سيمان و تركيب تشكيل دهنده آن نقش مهم و اساسيي در افزايش مقاومت و سلامت بتن دارد و به همين جهت دانستن خواص فيزيكي و شيميايي سيمان براي ساخت بتن اهميت پيدا مي كند.
در روش B.S. بايد خواص بتن مورد استفاده از نظر مقاومت 28 روزه بتن ساخته شده با سيمان معلوم باشد و چون سيمان موجود در آزمايشگاه، سيماني غير استاندارد و داراي مقاومتي نامعلوم بود در ابتدا طرح اختلاط را با نسبت آب به سيمان 50% انجام مي دهيم تا مشخصات سيمان مورد آزمايش معلوم شود.
پس از ساخت بتن براي دو نمونه مكعبي به ابعاد15 x 15 x 15 cm3، آنها را در داخل قالب هايي كه از قبل آماده كرده بوديم و سطح داخلي آن را كاملا روغنكاري كرده بوديم مي ريزيم (به علت اينكه بتن را به راحتي بتوان از قالب جدا كرد قالبها را روغن كاري مي كنيم). پس از پر شدن قالبهااز بتن آنها را بر روي دستگاه ويبراتور(Vibrator يا لرزاننده) قرار داديم و دستگاه را به مدت چند دقيقه روشن كرديم تا حباب هاي هواي موجود در بتن خارج شود و مصالح سنگي و خمير سيمان جاي آنها را پر كنند. پس از اينكه هواي بتن كاملا خارج گرديد مقداري از حجم بتن موجود در قالب كم مي شود و به همين جهت مجددا مقداري از بتن درست شده را دوباره در داخل قالب مي ريزيم و مجذذا بتن را ويبره مي كنيم. پس از پايان زمان ويبراسيون سطح آزاد بتن را صاف مي كنيم و قالبها را در گوشه اي قرار مي دهيم تا سيمان موجود در بتن خود را بگيرد و بتناز حالت خميري در بيايد.